HEPATITA - C

Fibrotest-fibroscan-fibromax

In jos

Fibrotest-fibroscan-fibromax

Mesaj  Gion la data de Sam Apr 03, 2010 8:03 pm

FibroTest este un test special, conceput pentru a putea inlocui, in anumite cazuri, punctia-biopsie hepatica, o manevra invaziva, dureroasa.
FibroTest - ActiTest - reflecta stadiile fibrozei si gradul procesului necro-inflamator, confom unui sistem international numit METAVIR, care permite interpretarea rezultatelor intr-un mod simplu si universal.
FibroMax ofera informatii referitoare la diagnosticul fibrozei hepatice, diagnosticul procesului necroinflamator al ficatului, diagnosticul steatozei hepatice, diagnosticul steatohepatitei alcoolice la pacientii cu etilism cronic, diagnosticul steatohepatitei non-alcoolice la pacientii cu obezitate, rezistenta la insulina, hiperlipidemie, diabet.
O simpla prelevare de sange permite determinarea la timp a stadiului fibrozei, controlul evolutiei fibrozei hepatice pe tot parcursul tratamentului, precum si urmarirea procesului necro-inflamator.
Testele BioPredictive fac posibila obtinerea unei evaluari corecte a fibrozei, steatozei si a modificarilor necro-inflamatorii ale ficatului, realizata in toate stadiile si fara a fi influentata de localizarea prelevarii. Acesta este motivul pentru care eroriile de analiza aparute ca urmare a localizarii, posibile in cazul unei biopsii, sunt imposibile in cazul testelor BioPredictive.
Rezultatele testelor sunt obtinute cu ajutorul unui algoritm, pe baza unor biomarkeri specifici ai sangelui, varstei, sexului, greutatii si inaltimii pacientului.


Pentru un diagnostic precis se recomanda si efectuarea testlui FibroScan.
Pentru informatii in legatura cu medicii si costurile FibroTest - ActiTest & FibroMax, va rugam sa vizitati sectiunea Imagistica medicala.

_________________
hcv-2008,genotip 1b,Fibroscan -F1,ultima viriemie din anul 2012-1 000 000, relapser

Gion
Admin

Fibroza : Fibroscan-F1
masculin Numarul mesajelor : 2967
Data de inscriere : 19/08/2009
Varsta : 48
Localizare : Italia
Stare de spirit : acceptabila

http://hepatita-c.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum